IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Tipy na nejlepší koupačku pro rodinu s dětmi aneb koupaliště, aquaparky a termály, které musíte navštívit!

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tipy na dárky ·
Tags: aquaparkdovolenasaquaparkemaquaparkyvodníatrakceakvaparkydárekvysvědčení


Které dítě by nebylo nadšené z možnosti strávit celý den ve vodním světě plném zábavních atrakcí? Ať malý andílek nebo dospívající puberťák, všichni milují vodní osvěžení spojené se zábavou na vodních atrakcích.

Pokud chcete své dítko potěšit, pak návštěva
aquaparku je tou nejlepší volbou. Nejen, že si děti užijí spoustu vodních radovánek, ale k tomu navíc budou celý den s vámi rodiči a to je pro děti to nejhezčí potěšení.

Přinášíme vám několik tipů na
aquaparky, do kterých se můžete společně vydat za vodní zábavou. Některé z nich dokonce právě teď nabízejí slevu na vstupenky nebo rodinné pobyty.


Vodní zábava v pohádkovém světě Podlesíčko + ubytování se snídaní v Pohádkové vesničce  



Udělejte radost sobě i svým dětem a vezměte je na Vysočinu do říše pohádek a vodních radovánek! Na celou vaší rodinu zde čekají bazény (vnitřní i venkovní), zábavné vodní atrakce, jako např. aquazoorbing, kouzelná pohádková vesnička, animační a zábavní programy. Pohádková vesnička disponuje také možností sportovních aktivit včetně možnosti si vypůjčit kola na vyjížďky do přírody. Využít můžete také hotelový krytý bazén - vstup je v ceně ubytování, relaxační služby, doobjednání polopenze a mnoho dalšího...

MAZLÍČCI:
Psi a kočky jsou v Podlesíčku povoleni :-)

Zjistit více >>



Zábavné dovádění i odpočinek
v Termálech Bešeňová a wellness centru v hotelu Summit***



Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová, nabízí rodinám s dětmi relax i zábavu v příjemně teplé termální vodě, která má blahodárné účinky na pohybové a dýchací ústrojí.

Pro potěšení malých i velkých jsou zde k dispozici úžasné vodní atrakce, velké adrenalinové tobogány i malé vodní skluzavky pro malé děti, z nichž některé jsou vybaveny speciálními světelnými a zvukovými efekty. Jedinečný zážitek s mořskou atmosférou, zažijete v bazénu s umělým vlnobitím.

Rodiče si mohou vychutnat blažený odpočinek při masážích, ve
whirlpoolu, finské sauně, parním hydro-masážním boxu či v relaxační místnosti.

Do okolní nádherné krajiny Liptova můžete vyrazit s dětmi na procházku, houby, lesní ovoce nebo na cyklo-výlet na svých či z
apůjčených kolech.

Zjistit více >>




Ubytování ve wellness hotelu Harmony****  s možností koupačky v jihlavském aquaparku Vodní ráj + ZOO Jihlava + + Zámek Telč...




Aquapark
Vodní Ráj v Jihlavě, nabízí dětem i dospělým krytý bazén s mnoha vodními atrakcemi: krytý tobogán dlouhý 108 m, divokou řeku, venkovní vyhřívaný bazén, brouzdaliště, skupinovou vířivku, masážní trysky, perličková lůžka a vodopády. Nechybí ani sauna a pára. Využít můžete i relaxační zónu, kde najdete místo pro odpočinek, občerstvení, curling na koberci, a nejmenší si zde mohou hrát s kamarády v dětském koutku.

V létě si můžete zadovádět ve venkovních bazénech a děti v brouzdališti se skluzavkou, tobogánem 85 m, vodním hradem, divokou řekou a aquazorbingem.


Můžete zde také obdivovat Tropický pavilon.


V ceně pobytu je bufetová snídaně. Taktéž můžete v rámci pobytu uplatnit slevu na privátní wellness procedury, masáže atd.

Zjistit více >>




Rodinný sjezd Labe s přespáním na 2 noci v Kempu Děčín s půjčovnou vodáckého vybavení



V srdci
nádherné přírody národního parku, kde protéká klidná a plynule tekoucí řeka, která  je ideální pro pohodovou plavbu s dětmi.


Čeká na vás ubytování v moderním městském Kempu v Děčíně, kde si můžete zapůjčit lodě, pádla, vesty a další vybavení, které vám služba dopraví na start i zpět z cíle.


Volný čas můžete strávit jakkoliv, například se vydejte do zoo Děčí, Ferratu, děčínský zámek s růžovou zahradou či do aquaparku s termální vodou. A nebo můžete pobýt s dětmi na velkém venkovním hřišti, posedět v kempovém Bistru nebo v některé z mnoha nedalekých kaváren a hospůdek. Všechny tyto možnosti jsou od kempu vzdáleny pouze několik minut chůze. Večer si užijete při posezení u ohniště s grilováním.


Prostě nezapomenutelná rodinná dovolená v přírodě



Zjistit více >>


Hotel Kalvária**** Superior poblíž historického centra Győru s volným vstupem do lázní a dítětem do 6 let zdarma



Barokní historické centrum i oblíbené termální lázně patří mezi skvosty maďarského města Győr. Tím dalším se pro vás stane i hotel Kalvária****, který vám učaruje nejen svým stylovým ubytováním, ale také perfektními službami. Mezi ně patří především Magnolia Spa, kde si užijete relaxaci zcela bez omezení. Pobyt vám zpříjemní i snídaně či polopenze a family friendly prostředí.


V areálu maďarských Lázní Györ najdete nespočet venkovních i vnitřních bazénů s léčivou termální vodou o teplotě kolem 35 °C. Samozřejmostí jsou také zážitkové bazény s tobogány, bazén s barem či vodopádem, a také vířivky, masážní trysky a vodní atrakce pro děti. Nechybí ani sauny a klasické lázeňské procedury pro potěšení ducha i mysli.

Pokud máte dítě
ve věku méně než 7 let, pak má pobyt zdarma.

No řekněte, není toto vše záruka 100% spokojenosti vašich dětí a
perfektní dovolené pro celou rodinu?

Zjistit více >>


Vodní dovádění
na pláži Slunečních jezer a v Aquaparku Senec s ubytováním v prázdninové vesničce HOLIDAY VILLAGE SENEC



Těšte se na vodní dovádění v aquaparku Senec, úžasnou zábavu na plážích Slunečních jezer a také na zasloužený odpočinek v
centru jedinečného požitku - SAI wellness Senec, kam si můžete zajít zaplavat do moderního bazénu, relaxovat ve Whirlpool bazénech, užít si fitness, sauny či masáže.

Zjistit více >>


Mohlo by vás také zajímat:





Bez komentářů


Návrat na obsah