IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Tipy na nejlepší české a slovenské aquaparky s ubytováním pro rodiny s dětmi

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: akvaparkaquaparkplavatkoupatpobytubytovani

Chcete si jít s dětmi zaplavat a zároveň se i pořádně pobavit a příjemně uvolnit? Rádi byste společně s celou svou rodinou prožili něco netradičního, na co budete všichni dlouho vzpomínat? Pojďte si vyzkoušet bazény, brouzdaliště, tobogány a úžasné vodní atrakce, do některého z nejlepších aquaparků v ČR. Zažijte parádní jízdy, wellness i zábavné programy pro děti a rodiče.

Vytipovali jsme pro vás aquaparky, které nabízejí kromě zábavného koupání a jiných radovánek, též ubytování pro rodiny s dětmi. Díky ubytování máte jedinečnou příležitost pobýt v aquaparku mnohem déle, než jen pár hodin. Můžete tak v celém areálu a jeho okolí prožít s rodinou úžasný víkend nebo dokonce i několik dní báječné dovolené, nabité vodní zábavou i blahodárným odpočinkem. Dokonce nezáleží na tom, zda je venku slunečné počasí. Na výlet do aquaparku můžete vyrazit jak v létě a najít zde skvělé osvěžení, tak i tehdy, když je venku nevlídno, zima nebo prší.


1. Aquapark s hotelem**** v libereckém centru Babylon



Nově zrekonstruované, zážitkové a vodní centrum Babylon s možností rodinného ubytování ve 4* hotelu, se nachází na okraji města Liberec, jen 500m od historického centra. Nabízí spojení zábavy a požitků, které osvěží tělo, mysl i duši.

Moderní aquapark Babylon je mix blahodárného wellness rozmazlování a obrovské rodinné zábavy, nesoucí se v duchu tajemné říše kapitána NEMA. V příjemném prostředí přímořského městečka najdete širokou škálu možností jak strávit s rodinou volný čas. Užijete si spoustu zábavy ve vodě i na souši, a také si vychutnáte chvíle zaslouženého odpočinku. Teplota vody v bazénech je 27°C - 30°C.

Těšit se můžete na tyto zábavné atrakce a možnosti oddechu:

Vodní svět
Ve vodním světě si můžete užívat bazény a skluzavky, vodní děla, aquazorbing a aquaroller na vodní hladině, vodní hrad, čtyři tobogány - Dráček, Anakonda, Galaxie a Tornádo (adrenalinový spacebowl), romantické jeskyně, relaxační zóny, divokou řeku, unikátní mořská akvária s mořskými živočichy, whirlpooly v jeskyních, vodotrysky, gejzíry a vodní masáže.

Saunový svět
V saunovém světě najdete to nejlepší pro zdraví celé vaší rodiny. Dopřát si zde můžete saunování, masáže a římskou páru.

Dále můžete v areálu objevovat - bary s nápoji a občerstvením, rozlehlou venkovní terasu s možností opalování a nádherným výhledem na město Liberec a Ještěd. V areálu na rodiče a děti čeká kromě dovádění ve vodě i spousta jiné zábavy, kterou si popíšeme níže.

Podívejte se na video z aquaparku a zábavního centra Babylon



iQPARK
Jde o zábavně-naučné centrum, kde (nejen) děti zaži fyzikální jevy a různé experimenty na vlastní kůži!

Lunapark
Máte rádi pouťovou zábavu? Pak navštivte Lunapark, který se nese ve stylu pravé staročeské pouti a nabízí tradiční pouťové atrakce a zábavu pro děti, rodiče i prarodiče. Lunapark má taktéž otevřeno za každého počasí.

Zábavní svět
V tomto zábavním světě se mnoha dětem splní jejich sny a společně zde zažijete spoustu legrace. Pořádnou dávku adrenalinu si užijete při Laser game a skvěle se pobavíte při bowlingu či při Indoor adventure golfu. Dokonce zde zažijete i reálnou návštěvu jiných světů, užijete si divokou jízdu do neznáma ve 4D simulátoru XD Theater a díky Laser shot si otestujete, jak máte přesnou mušku.

Menší děti si mohou osedlat hopsající zvířátka Ponnie, a také si hrát a malovat s kamarády v dětském koutku. Všechny děti zajisté potěší i MINI ZOO.

Pokud si budete chtít vychutnat wellness a spa bez dětí, můžete je svěřit profesionálům na hlídání dětí – BABY SITTING.

Hotel Babylon + volný vstup do aquaparku a zábavního světa Babylon


Ubytovat se můžete v luxusním wellness hotelu BABYLON, který je součástí zábavního a naučného komplexu CENTRUM BABYLON LIBEREC.

Hostům jsou k dispozici až 4 lůžkové pokoje, WIFI připojení a internetový koutek, restaurace, bar, letní terasa, parkoviště, saunovací zóna Africana Club s vířivkou, kosmetické studio, masážní salón. V rámci ubytování máte také po celou dobu pobytu volný vstup do aquaparku, lunaparku, IQ parku a do wellness zóny.

Hotel BABYLON, oceněný známkou Baby friendly (instituce přátelské k dětem) nabízí rodinám širokou škálu zábavy, potěšení a kvalitních služeb pod jednou střechou.

Recenze hotelu + podrobné informace + rezervace termínu






2. Aquapark a Hotel**** Aquapalace Praha




Za pořádnou porcí zážitků v duchu vodní zábavy, sportovního vyžití a uvolnění při Spa & Wellness, můžete s dětmi vyrazit do opravdového ráje pro děti i dospělé, největšího aquaparku ve střední Evropě - Aquapalace, který se nachází v Čestlicích u Prahy, a jehož součástí je též 4* hotel, nabízející ubytování rodinám s dětmi.

Aquapalace nabízí široké spektrum zábavy a služeb pro celou rodinu, včetně ubytování. Tento moderní vodní ráj se rozprostírá na ploše větší než 9 150 m2 a nabízí vyžití i odpočinek všeho druhu. Připravte se na pořádnou zábavu, unikátní atrakce a nová dobrodružství ve vodní říši.

Aquapark Aquapalace vás zve na návštěvu do těchto zábavních a relaxačních paláců a zón:

Coca Cola Palác relaxu
19 metrů dlouhý plavecký bazén, vířivka, masážní lavice a lehátka na relaxační terase

Palác pokladů
bazén s mořským příbojem, vrak pirátské lodi, brouzdaliště, dětské vodní hřiště se skluzavkou, masážní lavice, vířivka

SPG Palác dobrodružství
šest tobogánů dlouhých až 140 metrů, 3 strmé skluzavky, adrenalinový spacebowl, visuté tobogány, divoká řeka, pomalá řeka vedoucí do jeskyně,..

venkovní zóna
bazén s vířivými lavicemi, dětské brouzdaliště a dětské vodní hřiště

Podívejte se na video-průvodce aquaparkem
Aquapalace Praha



Korálový dóm
Akvária s mořskou faunou, malá písečná pláž a koktejlový bar, kde je velmi příjemné posezení. Pestrý vodní svět Aquapalace nabízí nejen vodní atrakce a dobrodružství pro děti, ale také jedinečný vizuální zážitek. Zde si budete připadat, jako by jste byli na rodinné dovolené v Karibiku.

Potápěčská jáma
Zde si můžete vyzkoušet potápění a ponory na vlastní kůži (s instruktorem), a to do nejhlubší potápěčské jámy v ČR.

Dětský koutek
Chcete si na chvíli oddechnout a užívat si bez dětí ve Spa-Wellness a Fitness? Svěřte je profesionálům - animátorům v dětském koutku. Děti se zde báječně pobaví a vy můžete v klidu relaxovat.

Saunový svět
V pestrém saunovém světě na vás čeká 14 různých prohříváren, určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování. Pro následné uvolnění i relaxaci jsou zde k dispozici vířivky či relaxační zóny s lehátky.

Spa - Welness
Nechte se rozmazlovat hojivými doteky přírodních procedur a opečovávat profesionály v oboru péče o tělo. Pro vaši krásu, zdraví, spokojenost a uvolnění zde udělají maximum.

Dále zde najdete Fitness Centrum, řadu restaurací, barů a služeb.

Hotel Aquapalace + volný vstup do aquaparku

Luxusní 4* hotel Aquapalace je součástí areálu AQUAPALACE PRAHA. Svým hostům nabízí odpočinek i zábavu, výbornou kuchyni a přímý přístup do aquaparku.

Rodiny s dětmi si mohou vybrat z několika variant ubytování. Velice oblíbené jsou unikátní rodinné pokoje 4+0 s velkou manželskou postelí a palandami pro děti. Na tomto útulném rodinném pokoji najdete překvapení - dárek, který vás zajisté mile potěší.

Hotel se nachází nejen v blízkosti Prahy, ale také u Průhonického zámku a parku, který je součástí pražské památkové rezervace, pod ochranou UNESCO.

Recenze hotelu + podrobné informace + rezervace termínu





3. Thermal Park a hotel Bešeňová***



Aquapark Bešeňová je termální srdce Liptova a úžasné místo pro rodinnou dovolenou na Slovensku, spojenou s odpočinkem i zábavou.

Bešeňová Thermal poskytuje celoroční oddych a zábavu rodinám s dětmi i bezdětným zamilovaným párům, v překrásném prostředí s výhledem na Nízké a Západní Tatry či Velkou Fatru.

V termálním koupališti Bešeňová si užijete spoustu legrace v termální vodě o teplotě až 38 °C. Termální voda má hnědočervenou barvu, která obsahuje velké množství minerálních látek, což znamená, že zdejší koupelí uděláte dobře své pleti, kloubům a dýchacímu ústrojí.


Kromě obrovské termální zóny se spoustou bazénů, atrakcí a tobogánů, se zde nachází i wellness zóna, kde můžete relaxovat v několika druzích saun. Najdete zde též terasu s lobby barem.

Hotely Bešeňová + zvýhodněný vstup do aquaparku
Bešeňová nabízí přímo v areálu aquaparku rodinné ubytování v těchto hotelích:

    • Galeria Thermal Bešeňová****
    • hotel Bešeňová***



Díky ubytování ve zdejším hotelu, získáte jedinečnou možnost jít v županu "z pokoje rovnou k bazénu" a také levnější vstupenku do aquaparku.

Oba hotely nabízí ideální ubytování pro rodiny s dětmi i nejnáročnější klientelu.





Nezapomeňte na plavky, osušky, případně plavecké úbory, hračky do vody, nafukovací rukávky, potřeby pro amatérské potápění apod.




Mohlo by vás také zajímat:





Bez komentářů


Návrat na obsah