IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Mega slevy na všechny zájezdy a dovolené z katalogu CK České Kormidlo - zábava i relaxace za super cenu

rodinnazabava.cz
Vytvořil v AKCE ·
Tags: slevaakcezajezdydovolenákodkuponslevovýChorvtskoItálieWelnesslázněSlovinskoDisneylanadLegoland

Pololetní prázdniny jsou v plném proudu a děti jsou natěšené jak si s vámi užijí těch pár dní bez školního zvonění. Což takhle vyrazit s rodinou do zábavního parku. Například CK České Kormidlo právě teď nabízí akci 🔥 Mega výprodej všech zájezdů 🔥 se slevovým kódem: 2020, který vám zlevní poznávací zájezd o 200 Kč na osobu. V nabídce má také zájezdy do zábavních parků, kterými jsou Disneyland Paříž, Legoland, ZOO Norimberk, Práter a také vodní svět Tropical Islands a další.

Pokud se chystáte na letní dovolenou v Chorvatsku či Itálii, zimní lyžovačku v Alpách nebo lázeňský a wellness pobyt ve Slovinsku, a to autobusem nebo vlastní dopravou, pak neváhejte využít slevový kupón 2020, který zlevňuje vše, co CK nabízí. Ale pouze do neděle 1. 3. 2020. Tak si pospěšte, ať vám tato skvělá akce neuteče.


Jaké slevy vám nabízí slevový kód „2020“

  1. Celý katalog léto -20 % z katalogové ceny
  2. Celý katalog zima -20 % z katalogové ceny
  3. Celý katalog wellness -200 Kč na pevné lůžko v objednávce
  4. Celý katalog poznávací -200 Kč na každou osobu v objednávce

Jak použít slevový kód?

Vytvořte si online rezervaci dovolené, zájezdu či wellness pobytu, a v objednávce použijte slevový kód „2020“, sleva se aktivuje automaticky!


TIP:

V nabídce dovolené je mnoho pobytů s dětmi zdarma . Pokud máte psa, tak nahlédněte do nabídky dovolená se psem. Zde najdete ubytování, kam můžete i se psem, či jiným domácím mazlíčkem.



Bez komentářů


Návrat na obsah